Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

"Time for Slide"

Καλησπέρα!!!τι κάνετε?Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά!
Εγώ είμαι ενθουσιασμένη καθώς κατάφερα να όλοκληρώσω μια ακόμα σύνθεση!!Και φτάνουμε έτσι στον αριθμό 3!!!Αλλά τώρα που τις ξεκίνησα μάλλον θα τις συνεχίσω με σταθέρο ρυθμό γιατι βλέπω οτι με κερδίζουν!
Μάλιστα τώρα είπα να δοκιμάσω αυτα τις δύσμοιρα τα dylusions που είχα αγοράσει από το καλόκαιρι και καθόντουσαν τόσο καιρό.Πήρα λοιπόν άσπρο χαρτόνι και προσπάθησα να φτιάξω ένα backgroundγια την φωτό μου.Ενταξει δεν είναι ότι καλύτερο αλλά για πρώτη φορά σχεδόν μου αρέσει!Επειδή η φωτό μου είναι πολύ ζωντανή επαιξα με χρωματιστά scraps,ελάχιστα διακοσμητικά και έτοιμη.Βέβαια με τον τίτλο είχα ένα θέμα.Κατι δεν μου κολάει.Θα μου πείτε την γνώμη σας ε?
 ΥΓ στην φωτό είναι τα αντράκια μου απο το ταξίδι μας στην Αθήνα.Εκέινη την μέρα ξετρελάθηκαν με τις τόσο μεγάλες τσουλήθρες!!!!



2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη Κατερίνα!! Μου αρέσουν πολύ τα χαρούμενα χρώματα!! Λοιπόν σκέφτηκα κάτι για τον τίτλο...αφού ήρθατε Αθήνα και πήγατε πρώτη φορά σ' αυτή την παιδική χαρά/παιδότοπο...και αφού στο scrap n' pieces παιζει το new...θα μπορούσε να είναι new kids on the block!! ( συμβολικό και για σένα που αρχίζεις τώρα!! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή