Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

"New different life"

Καλησπέρα σας,
πέρσι τέτοιο καιρό έφτιαξα την 1η μου σύνθεση(η οποια δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για να λέμε και την αλήθεια),ένα χρόνο μετά και με αφορμή την πρόκληση του νέου challenge blog Scraps n Pieces,με θέμα το "new", αποφάσισα να φτιάξω την 2η!!Ελπίζω βέβαια η 3η να μην αργήσει άλλον έναν χρόνο.
 Χρησιμοποίησα μια οικογενειακή μας φωτογραφία (απο την περσινή Καθαρά Δευτέρα) μιας και τα τελευταία 2,5 χρόνια,συνέβησαν πολλά νέα και διαφορετικά πράγματα αλλοτε δυσάρεστα και άλλοτε ευχάριστα.Άλλωστε ολα μεσα στην ζωή δεν είναι?
Την έκανα σχετικά λιτή,γιατι τα απλά στη ζωή μας είναι τα πιο όμορφα.
Εύχομαι να σας αρέσει έστω και λίγο!




10 σχόλια:

  1. Η συνθεση σου μου αρεςει πολυ! Το διακριτικό texture στο βάθος και το layering ειναι πολυ πετυχημένα! Το καλυτερο μου ομως ειναι η αντίθεση με το έντονο κίτρινο! Μπράβο Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα δεν μου μοιάζει για 2η σύνθεση! Ξερεις να συνδυαζεις αρμονικά τα χρώματα και να στήνεις όμορφα τη σελίδα σου! Ανυπομονώ για τις επόμενες!! Ευχαριστούμε παρα πολύ που έπαιξες μαζί μας, Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφη φωτογραφία και πόσο ωραία όντως η αντίθεση με το κίτρινο!! καλή αρχή με τις συνθέσεις!! είναι ώσπου να κολλήσεις...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας αρέσει πολύ Κατερίνα! και καθόλου δεν μου κάνει για μόνο 2η προσπάθεια! απίθανα αρμονικά όλα συνδυασμένα μεταξύ τους και το κίτρινο κάνει όλη την διαφορά! μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χα τώρα μια λαγάνα....αντε κοντέυει κάπως και η φετινή Καθαρά Δευτέρα!! Έκανες πολύ καλά και ξαναέφτιαξες layout, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη σωστά? Καλά λέει η Βάσω, είναι να μην κολλήσεις!!!! Εύχομαι η φετινή σου χρονιά να είναι και δημιουργική και να έχει μόνο ευχάριστες αλλαγες!
    Η σύνθεση είναι πολύ όμορφη, απλή και ξεκάθαρη...μια γλυκειά οικογενειακή στιγμή στολισμένη με όμορφα χαρτιά, χρώματα, ένα πολυ σημαντικό μήνυμα και μας αρέσει πάρα πολύ !! Μπράβο Κατερίνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Κατερίνα! πολύ ωραίος συνδυασμός χρωμάτων και αφού ξέρεις... less is more!!! Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Κατερίνα! Μου αρέσει πολύ η σύνθεσή σου κ νομίζω πως εκπέμπει μια αύρα και μια αισιοδοξία κ ας μην έχει ζωηρά χρώματα! πολύ όμορφα δομημένη η σύνθεσή σου και αν δε το έλεγες δε θα πίστευα πως αυτή είναι η δεύτερη προσπάθειά σου! Περιμένουμε κ την τρίτη σου προσπάθεια τον άλλο μήνα... ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερινα μου κ βεβαια μας αρεσει! Και τα χρωματα σου εχεις συνδυασει υπέροχα κ δεν χρειαζοταν τίποτα περισσοτερο να προσθεσεις γιατι η φωτογραφία σας κυριαρχεί κ ετσι πρεπει..φιλιά πολλα κ ευχαριστούμε πολυ για την διαθεση σου να παιξεις μαζι μας. Προσωπικα θα χαρω πολυ να συνεχίσεις να φτιαχνεις συνθέσεις-οχι του χρονου παλι ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λιτή και όμορφη! Όπως οι σημαντικότερες χαρές μας! Ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας αυτή τη γλυκιά σύνθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καταπληκτική σύνθεση Κατερίνα μου!!!όλα αρμονικά και όμορφα στημένα!!!σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!!!περιμένουμε και συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή